miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Epilare Brasov

Ce trebuie sa stiu despre epilare Brasov IPL?

Din ce in ce mai multe persoane se orienteaza spre epilare Brasov IPL. Aceasta procedura inlocuieste incet dar sigur epilarea cu ceara in topul preferintelor persoanelor care doresc sa scape de parul de pe corp si fata.

In ceea ce priveste aceste persoane, se pare ca si barbatii sunt din ce in ce mai tentati sa scape de parul de pe fata si corp. Daca in trecutul nu foarte indepartat, doar femeile isi doreau acest lucru, si barbatii mai nou au aceasta dorinta.

Despre epilarea IPL care poate fi efectuata atat pentru femei cat si pentru barbati, puteti afla mai multe lucruri in randurile de mai jos. Aceste informatii va pot fi de mare ajutor, mai ales daca v-ati propus ca acum sau in viitorul apropiat sau urmati si dumneavoastra un asemenea tratament de indepartare a firelor de par de pe fata si corp.

Epilare Brasov IPL: Prezentare generala

Una dintre metodele cele mai eficiente de indepartare a parului de pe fata si corp, este epilarea IPL. Termenul IPL inseamna Intense Pulsed Light si este un tip de tratament cu lumina care utilizeaza pulsuri puternice de lumina pentru a stimula sau trata diverse probleme din piele.

Uneori oamenii cred ca IPL este laser, insa sunt dispozitive diferite, in consecinta, si epilarea laser este diferita de epilarea IPL (epilarea laser este mai eficienta).

Totusi, principiul modului in care functioneaza este similar: ambele directioneaza lumina catre pigmentul din par, provocand o explozie de caldura care dauneaza sau ucide celulele care provoaca cresterea acelui par.

Lumina care iese dintr-un dispozitiv IPL in timpul unei sedinte de epilare Brasov este absorbita de pigmentul din par, provocand o acumulare de energie care se transforma in caldura. Caldura se deplaseaza si distruge firele de par.

Este dureroasa procedura?

Multe persoane se intreaba despre epilare Brasov IPL daca este o procedura dureroasa. Probabil ati auzit raspunsuri diferite la aceasta intrebare, deoarece raspunsul depinde cu adevarat de pragul de durere.

Epilare BrasovSenzatia este in general comparata cu cea a unei lovituri pe piele cu o banda elastica, dar cele mai bune dispozitive IPL de astazi functioneaza atat de repede, incat abia veti avea timp sa va dati seama de senzatie.

Oricum, in comparatie cu epilarea cu ceara sau cu epilatorul, procedura este mult mai confortabila. Daca ati urmat aceste metode inainte de epilarea IPL, cu siguranta nu trebuie sa va fie teama de aceasta procedura.

Cat timp dureaza rezultatele si pentru cine este potrivita procedura?

Unii pot vedea rezultate in doar trei saptamani de la epilare IPL. Exista persoane care vad mai repede rezultatele, sau la care rezultatele dureaza mai mult. Totul va diferi de la o persoana la alta, in functie de diferiti factori.

Unul dintre motivele principale pentru care trebuie sa repetati tratamente cu IPL sau chiar cu laser, este ca firele de par nu sunt toate in aceeasi faza a ciclului in acelasi timp.

Asa ca pentru a le prinde pe toate si pentru a scapa de ele definitiv, aproape ca trebuie sa alungi ciclurile. Acesta este motivul pentru care tratamentele IPL la domiciliu sunt adesea repetate la fiecare patru saptamani dupa faza initiala de tratament saptamanal.

Daca doriti sa urmati un tratament de epilare Brasov IPL, trebuie sa cunoasteti cateva detalii importante. In primul rand, nu orice nuanta a pielii este potrivita pentru IPL.

Deoarece tehnologia functioneaza prin directionarea pigmentului din par, trebuie sa existe o diferenta notabila intre nuanta pielii si culoarea parului. Majoritatea expertilor sfatuiesc sa nu foloseasca un aparat IPL pe pielea neagra, deoarece exista riscul de deteriorare si decolorare, iar cei cu parul blond deschis si rosu ar trebui sa nu faca acest tratament.

Cele mai rapide si cele mai bune rezultate sunt probabil pentru cineva care are parul fin, inchis la culoare si pielea relativ deschisa.

Daca aveti probleme cutanate sau medicale subiacente, cum ar fi PCOS sau probleme cu tiroida, este posibil sa descoperiti ca tratamentul dureaza mai mult. Deci, exista o multime de factori individuali pe care trebuie sa ii luati in considerare daca vreti sa urmati un tratament de epilare Brasov IPL.

Verifica si

Transport Colete Bacau

Transport Colete Bacau

Pasii necesari pentru a alege o firma de transport colete Bacau Pentru afacerile din mediul …

Close