miercuri , noiembrie 29 2023
Breaking News

Service GSM Brasov

De ce pot ajunge dispozitivele Pixel 7 si Pixel 7 Pro intr-un service gsm Brasov?

Stiati ca multi utilizatori si-au dus smartphone-urile Pixel 7 si Pixel 7 Pro intr-un service gsm Brasov? Exista mai multe probleme cu care s-au confruntat utilizatorii, iar in randurile care urmeaza va dezvaluim care sunt unele dintre acestea.

Pixel 7 si Pixel 7 Pro in service gsm Brasov

Google a lansat recent telefoanele sale emblematice Pixel 7 si Pixel 7 Pro. Telefoanele sunt remarcabile, cu specificatii puternice. Cu toate acestea, nu sunt complet lipsite de probleme. Multi utilizatori au raportat deja ca ambele modele se descarca rapid, motiv pentru care le-au dus la service.

Service GSM BrasovExista situatii in care aceste probleme pot fi remediate acasa. Restrictionarea utilizarii bateriei telefonului poate ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriei. In cazul Android, chiar si atunci cand nu folositi telefonul, toate aplicatiile continua sa consume bateria. Acest lucru poate duce la o descarcare rapida a bateriei.

Iata cum restrictionati utilizarea bateriei pe Pixel 7/7 Pro:

  • Accesati aplicatia Setari si apoi apasati pe Baterie.
  • Pe urmatorul ecran, atingeti Utilizarea bateriei.
  • Pe ecranul urmator, verificati aplicatiile care au consumat cantitatea maxima de baterie.
  • Cand identificati aplicatia vinovata, atingeti-o, apoi apasati Restrictionat.

Aceasta metoda va restrictiona utilizarea bateriei pentru respectiva aplicatie. Puteti repeta procesul pentru toate aplicatiile care au un consum mare de baterie.

Functia de afisare permanenta afiseaza informatii utile, cum ar fi ora, notificarile, widget-urile etc., chiar si atunci cand telefonul este blocat sau nu este utilizat. Acest lucru poate epuiza rapid durata de viata a bateriei.

Asadar, puteti accesa setarile telefonului si sa mergeti la Afisare. Sub Afisare de blocare, atingeti Ecran de blocare. Derulati in jos si atingeti Afiseaza intotdeauna ora si informatiile si dezactivati functia.

Punerea ecranului telefonului la luminozitate maxima poate duce la epuizarea bateriei. Luminozitatea adaptiva va ajusta automat nivelul de luminozitate al ecranului telefonului dvs. in diferite conditii de iluminare.

De exemplu, luminozitatea va creste cand sunteti in aer liber si va scadea cand sunteti in interior. Acest lucru va asigura ca ecranul nu ramane intotdeauna la luminozitatea maxima.

Acestia sunt asadar cativa pasi pe care puteti sa-i urmati acasa pentru a salva bateria dispozitivelor Pixel 7 si Pixel 7 Pro. In cazul in care incercati aceste metode dar bateria se descarca la fel de rapid, mai aveti o solutie, si anume sa duceti smartphone-ul intr-un service gsm. Acolo specialistii in reparatii smartphone vor face o constatare rapida a telefonului si vor depista cauza reala a problemei. Ulterior, vor efectua cel mai probabil inlocuirea bateriei.

Alte posibile probleme ale dispozitivelor Pixel 7 si Pixel 7 Pro

Nu doar descarcarea rapida a bateriei face ca aceste dispozitive sa ajunga intr-un service gsm Brasov. Exista si alte posibile probleme, unele fiind insa cauzate de catre utilizatori. Aici ne referim in mod evident la o inlocuire display Pixel 7 sau inlocuire display Pixel 7 Pro. De cele mai multe ori aceasta problema este cauzata de neglijenta utilizatorilor.

Aceste dispozitive mai pot ajunge in service si daca exista probleme ale microfonului. Mai multi factori printre care si depunerea prafului pot afecta microfonul sau difuzorul dispozitivului.
Si pentru decodare pot ajunge aceste smartphone-uri intr-un service gsm Brasov, dar si pentru alte probleme software.

Indiferent insa de motivul pentru care aceste telefoane ajung in service, nu trebuie sa va faceti griji. Dispozitivele va sunt pe maini bune, iar expertii vor gasi mereu cea mai buna solutie penru reparatie

Verifica si

Epilare Brasov

Epilare Brasov

Ce trebuie sa stiu despre epilare Brasov IPL? Din ce in ce mai multe persoane …

Close